Ik ben trots op de traditie van het Sinterklaasfeest

Momenteel staat het Sinterklaasfeest onder druk door tegenstanders van dat traditionele kinderfeest met redenen die niets met dat feest van doen hebben. Dit negatieve geluid wordt in daad gesteund door Jumbo en HEMA die geen Sintklaas en Zwarte Piet afbeeldingen meer op hun huismerk willen vermelden.

Verbazend genoeg hebben deze bedrijven er geen probleem mee om het islamitisch Suikerfeest uitbundig uit te venten. Terwijl ieder weldenkend mens nu toch onderhand wel weet wat een verderfelijke en verachtelijke rituelen er bij het islamitisch geloof behoren zoals het Offerfeest dat een direct verband heeft met het Suikerfeest.

Blijkbaar sluiten Jumbo en HEMA daarvoor de ogen om zo een stukje van de moslim-markt mee te pikken, maar ze moeten worden herinnerd dat de moslim-markt nog steeds een minderheidsmarkt is en dat de rest van de Nederlandse bevolking die voor onze kindertraditie van Sinterklaas en Zwarte Piet is meer koopkracht heeft. Maar als Jumbo en HEMA onze waarden liever willen inruilen voor moslimwaarden, dan kunnen ze er op rekening dat ze heel veel koopkrachtige Nederlanders gaan verliezen die wél trots zijn op onze tradities!Contact

peter_hoogstrate@hotmail.com

Bellen: alleen tussen 12.00 en 23.00 uur

+31 6 45 75 19 27

peter.hoogstrate